<< Tillbaka    

Ni får maten inkl. tillbehör på fat som ni enkelt
värmer hemma när ni önskar.

Fläskfile italieninspirerad, gratinerad med parmaskinka, soltorkade tomater och mozzarellaost. Serveras med varma grönsaker och råstekt potatis..
140:-

Oxfilé Provencalé med potatisgratäng, rostade
grönsaker och rödvinssås.
225:-

Båtsmansfisk, en underbar gratäng
av hälleflisk och spättfilé med
champinjoner, räkor och vitvinssås.
150:-

Lammfilé,under smördegstäcke. Fylld med
gräddstuvad purjolök, råstekt potatis,
varma grönsaker, brynta champinjoner
225:-

Hummerspäckad oxfilé, på strimlad grönsaksbädd
med murkelstuvning, broccoli, stekt smålök,
Serveras med krämig potatisgratäng/klyftpotatis
och tryffelsås.
235:-

Helstekt, viltkryddad fläskfilé, på råstekt bacon-
potatis med gräddstuvad skogssvamp, rostade grönsaker
och portvinsspetsad viltsås.
140:-

Bergtunga Walevska (minst 4 personer)
245:-

Bergtunga på bädd av laxpaté, vitvinssås,
pommes duchess och räkor.
160:-

Filé Black & White, ox- och fläskfilé på potatisbädd
med champinjonstuvning, maderiasås, sparris
och kronärtskocksbotten.
180:-

 

Helstekt inbakad hjortfilé, med råstekt potatis,
kantarellstuvning, purjolökssufflé, grillad tomat,
broccoli och viltsås.
235:-

Inbakad gorgonzolafylld oxfilé, med råstekt potatis,
brynta champinjoner och grillad tomat.
225:-

Gorgonzolagratinerad fläskfilé, med purjolökspotatis,
grillade grönsaker och rödvinssås.
140:-

Kycklingfilé, fylld med kallrökt skinka
och cambozolaost på en bädd av finstrimlade grönsaker
med varma grönsaker, stekt noisettepotatis och dijonsås.
135:-

Helstekt fläskfile med kantarellstuvning, grillade grönsaker, råstekt potatis och purjolökssuffle med rödvinssås.
145:-

Dessa rätter kan fås rykande varma mot tillägg på
20:- 8-12 personer, 10:- från 12 personer.